Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@15:47:54 GMT

«جنگا»؛ رمزگشایی رازهای زندگی یک دختر جوان

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۸۲۶۲

«جنگا»؛ رمزگشایی رازهای زندگی یک دختر جوان

کارگردان نمایش «جنگا» نوشته پیر سووی که به تازگی در اداره تئاتر روی صحنه رفته، این اثر نمایشی را،رمزگشایی رازهای زندگی و یافتن هویتی جدید معرفی می کند.

بنفشه اعرابی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا گفت: این متن بر اساس نمایشنامه‌ای فرانسوی توسط وحید جانفرسا نوشته شده تا روایتگر رمزگشایی رازهای زندگی دختری باشد که به دنبال هویت خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص این‌که این اثر نمایشی چقدر نسبت به متن اصلی دستخوش تغییر شده عنوان کرد: من بر خلاف نظر نویسنده اثر، معتقدم که نمایشنامه تغییرات زیادی ندارد.

در خصوص تفاوت‌های «جنگا» با آثار نمایشی پیشین خود نیز تشریح کرد: این نمایش برخلاف دیگر کارهایم داستانی به ظاهر ساده را روایت می‌کند. اکثر آثار اجرایی‌ام چه در سینما و چه در تئاتر ، شکل اجرایی و متون بسیار پیچیده‌ای داشتند و به طور معمول داستان‌ها‌یی چندان شفاف و روشن نداشتند، در حالی که در «جنگا» در ظاهر با داستانی ساده روبرو می‌شویم، هرچند که مسائل عمیق انسانی در لایه‌های زیرین اثر موج می‌زند و نگاه انسانی و پیچیدگی‌های شخصیت، مخاطب را با اثر همراه می کند.

وی با اشاره به این‌که نگاهی که متن به مسائل انسانی دارد یکی از مهم‌ترین عوامل برای انتخاب و اجرای آن بود، تصریح کرد: در زمان پیشنهاد سالن اداره تئاتر برای اجرای نمایش، بخاطر کم‌ پرسوناژ بودن نمایشنامه و این‌‌که سالن، امکانات اجرایی محدودی از نظر صحنه پردازی و شیوه‌های اجرایی داشت، نمایشنامه «جنگا» را انتخاب کردم و تمرکزم را بر شخصیت پردازی دقیق ، طراحی میزانسن و بازی بازیگران قرار دادم.

اعرابی که در اکثر آثار سینمایی و تئاتری خود از مولتی مدیا و هنرهای بینا‌رشته‌ای استفاده می‌کند درباره نوع اجرای «جنگا» بیان کرد: در اجرای این نمایش هم ذهنم به سمتی رفت که از پروجکشن، سینما، مجسمه سازی، مپینگ و گرافیک کامپیوتری برای شخصیتی که فقط نامش را در نمایش می‌شنویم استفاده کنم و با تصویرسازی، کاراکتری را که در متن نمی‌بینیم روی صحنه نشان دهم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهتر است به سمت روایتی مینی‌مالیستی بروم و همین روش را در دکور، لباس و سایر عناصر صحنه به کار ببرم.

وی درباره اجرا در اداره تئاتر نیز تاکید کرد: اجرا در این سالن برای من تجربه جدیدی محسوب می‌شود آثار پیشین من در سالن‌های شناخته شده‌تری اجرا شده بودند، اما با توجه به داستان جذاب و بازیگری حرفه‌ای و شناخته شده مثل توفان مهردادیان، استقبال از اثر قابل توجه بوده است.

لازم به یادآوری است، نمایش «جنگا» تا 26 آذرماه هر شب ساعت 19:30 با نقش‌آفرینی توفان مهردادیان و بنفشه اعرابی در اداره تئاتر واقع در میدان فردوسی، خیابان موسوی، کوچه محمدآقا روی صحنه می‌رود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»

نمایش مستندی از ارد زند در موزه سینما، اعلام برنامه پانوق فیلم کوتاه و آغاز پیش فروش بلیت یک نمایش جدید در تئاترشهر از خبرهای روز ۱۴ ازدیبهشت‌ماه هستند.

به گزارش ایسنا،  مستند «مدرسه در دست بچه‌ها» ساخته ارد زند در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی موزه سینما، در ادامه نمایش‌های ویژه فیلم‌های مستند در موزه سینما تحت عنوان «شب‌های مستند» با مشارکت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، فیلم «مدرسه در دست بچه ها» در سالن فردوس موزه سینما روی پرده می‌رود.

در نشست شب‌های مستند که روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ برگزار می‌شود، ارد زند مستندساز پیشکسوت درباره این اثر صحبت خواهد کرد.

این فیلم مستند درباره‌ مدرسه‌ای درتهران است که دو روز در سال به دست بچه‌ها اداره می‌شود.   «مدرسه در دست بچه ها» در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم کودک اصفهان موفق به دریافت پروانه زرین و در جشنواره فیلم کیش لوح زرین شده بود.  

***

هشتمین جلسه پاتوق فیلم کوتاه با نمایش سه درام و یک فانتزی برگزار می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، «ماشوم» در ژانر درام، به نویسندگی مسعود هاشمی‌نژاد و کارگردانی و تهیه‌کنندگی حسین میرزامحمدی ساخته شده است.   «چشماتو ببند» فیلمی در ژانر درام به نویسندگی احسان ثقفی یزدی و کارگردانی ابوذر حیدری است.   «برف سراسری» را نیز پارسا دهقانیان، نویسندگی و کارگردانی کرده و به‌تهیه‌کنندگی داوود رحمانی، در ژانر درام ساخته شده است.   «دندان درخت» اثری فانتزی است به‌ نویسندگی و کارگردانی علی پاک‌نیا که مهبد عبقری تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.

سعید هاشم‌زاده، نویسنده و منتقد سینما، به‌عنوان کارشناس جلسه هشتم از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، پس از اکران آثار با کارگردان‌های فیلم‌های کوتاه به نمایش درآمده و مخاطبان به گفت‌وگو می‌نشیند. محمد صابری نیز به عنوان مجری‌کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.  

هشتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش، یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار می‌شود.

***

پیش‌فروش بلیت نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران که در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، آغاز شد.  

نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران و تهیه‌کنندگی کوروش شاهونه کاری از کمپانی تئاتر جوانان است که از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۱۵ در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.  

زهره محمدی، امیر نصیری و امید دانشوران به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. آیدا عارفی، محمدرضا فدایی، مهسان یحیی پور نیز بازیگران سیاه‌پوش این نمایش هستند.

نمایش «دوازده سی‌وشش» سال گذشته در جشنواره «هم آغاز» تئاتر شهر شرکت کرده بود و توانست جایزه دوم کارگردانی و سوم طراحی صحنه را از آن خود کند.

داستان این نمایش درباره لکه سیاهی است که در سازمان سفید کننده پیدا می‌شود.

امید دانشوران (طراح صحنه و لباس)، شیدا آذرپور (طراح  صدا)، لعیا شمس‌الدینی (نور)، امید دانشوران (طراح گرافیک)، سعید راسخی پور (ساخت آنونس)، آیدا عارفی (دستیار کارگردان)، هومن مظهری (مجری طرح)، علیرضا ربانی زاده (برنامه‌ریز)، مجتبی راوش (مشاور کارگردان)، سعید راسخی پور (مدیر تبلیغات)، مهسان یحیی پور (مدیریت صحنه)، سعید مشی، امیر عباسی، ساسان سبک‌روح (دستیار صحنه)، حمید تن، محمد غفاری (عوامل فنی)، محمدرضا فدایی، لعیا شمس‌الدینی، آیدا عارفی (گروه صحنه) و علی کیهانی (روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید 
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»